onsdag 17 juni 2009

Nr 338 Trio

Erkänner att jag fick knipsa av en blomma för att få fram en trio. Men vad gör man inte för att få till de rätta teman i listan.
Förstärkte blommornas färg lite här och sedan beskär jag bilden och ljusade upp lite runt blommorna. Lite vinjettering också för att "sudda" ut lite i kanterna.

Monica

Nr 352 Vatten

I dag var jag nere vid havet en stund för att bara njuta och finna ro. Passade på att knäppa en del bilder. Denna bild får stå för vatten på temalistan. Inte fullt så varmt att jag kände för att bada men fötterna fick sig ett dopp. Kan säga att det var allt annat än varmt i vattnet.
Brrrrrr!!!

Monica

Nr 365 Tvätt

Vilken "rörig" bild, men det är ju så med tvätten inte helt lätt att få det att se bra ut när det hänger på linan. En annan sak är ju när men strukit den ;).
Men ni känner säkert den härliga doften inte sant??
Har inte gjort något alls med bilden utan den fick vara som den är. (man kan ju inte redigera allt)

Monica

Nr 38 Knapp

Mina jeans fick vara fotomodell idag.
Drog lite i färgreglagen för att få fram jeansfärgen. Prövade med labfärg men det blev inte bra så jag drog lite i olika reglage för att få fram rätta känslan. Så här kändes det rätt.



Monica

Nr 55 Kortklippt

Ett smygande foto på min son som äter frukost. Var tvungen att fotografera honom i smyg annars så ska han alltid tramsa sig. Därav blev inte skärpan bra alls men jag gjorde tappra försök att redigera i photoshop. För 1 vecka sedan kom han hem och hade rakat sig då det var en vadslagning som killarna hade. Vad tror ni mamma Monica tänkte?? Men nu har jag vant mig och tycker att det är helt ok. Jag har skärpt upp bilden ganska mycket och sedan fixat till färgerna i levels denna gång. Lite brightness också för att den var så mörk. Tyckte sedan att bilden gjorde sig bättre i svartvitt så den fick bli det.

Här kommer en bild på orginalet.

Monica

Nr 98 Stängsel

Då är jag tillbaka igen. Bilden tog jag i våras när jag var ute på en utav mina fotosessioner. Funderade lite på om detta kan räknas som stängsel men kom fram till att det kan det.
Skulle kunna vara grind men nu får det vara stängsel.
Redigerat har jag gjort i labfärger och beskurit lite men inte mer.

Nu ska jag ge mig ut med kameran igen för att se om jag kan få till lite flera bilder att lägga in är.

Monica