söndag 17 augusti 2014

Rhodos

Tänkte lägga in lite bilder från vår tur till Rhodos i Juni månad. Jaja det var ju ett tag sedan men det har varit lite mycket här just nu.
Vad blir lidande då jooo bloggen. Tyvärr.

Fick ju passa på att testa detta också. Kan säga att det var värt varenda krona. Underbart för fötterna man gick som på moln efter detta.


Efter en lång dag på stranden så gick vi ner till gamla stan för att bara vara och njuta lite. Vi hittade även till Steve en härlig man som Jerry seglat med några gånger förut på semestrar. Vi bestämde oss för att boka båten för ett äventyr någon dag senare.

Nu är det inte denna båt det handlar om utan det är en segelbåt. Vi passade även på att ta en tur nere i hamnen denna kväll för att se staden by night.
Mannen och jag njöt och tittade rå alla fina båtar som ligger här nere i hamnen.Här har vi Steve i egen hög person. Han är här i full gång med att göra lite lunch till oss alla när vi var ute på vår tur.
Jag får väl också posera lite för syns skull. Kommer att lägga in lite fler foto från Rhodos senare då jag har lite mer tid. Har ju kommit av mig med att fixa här i bloggen så det tar lite tid det här.

Monica


Inga kommentarer: