söndag 26 april 2009

DT kort Motivet

Här har vi lilla "Doraline" igen denna gången något skamsen. Det är en ära att få jobba med dessa rara stämplar från Motivet.
Doraline har nu även fått en pojke som sällskap och vinnaren är dragen i Motivets blogg. Ber att få Gratulera till vinsten.
Sedan hoppas jag att ni inte har missat att om man kommenterar i Motivets blogg så är man med om dragning en gång i veckan (måndag) på stämpel.
Inte alls så dumt va!!! Så kom igen och gå in och kommentera.

Färglagt har jag gjort med copics pennor och papper som jag använt är chatterbox.
Har stansat ut jag glömde med QK Oliva.


Monica

5 kommentarer:

ElinÅ sa...

Vilka fina kort med Doraline du har gjort! Jättesöta! Ska genast gå in på motivet o se om jag kan bestämma mig för vilken/vilka jag ska shoppa:)

lenislenis sa...

Underbart kort! Jag gillar fägerna som inte är en "vanlig" kombination man ser.

joggemia sa...

Så himla sött kort!! Hon är för söt den lilla lurvbollen. =)

Kram!

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

宮保雞丁mika sa...

cool!i love it!情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,做愛