måndag 19 januari 2009

Har tråkigt!

Vad gör man när man har tråkigt?? Jo jag satte mig och lekte med photoshop. Tycker det är såå kul och jag känner att jag måste utveckla mig mer där.
Så just nu testar jag saker vilt!! Kan säga att bilder som jag inte varit riktigt nöjd med innan känns faktiskt lite bättre när jag har varit i farten. Visst är det så att man förstöra en hel del också men jag sparar ju alltid orginalet också så man kan gå tillbaka till det om man känner att det blir för "bra".
Denna bilden har jag ökat kontraster ordenligt, gjort om till S/V för att sedan lägga på en brunfärgad ton. Jag har också maskat och mörkat upp delar utav bilden. Skärpt upp bilden och ramar och dropshadows. Thats it!!
Orginalbilden kommer här:


Ta hand om er.
Monica

9 kommentarer:

Camillas Foto sa...

Hej!
Kul at du lämnade ett avtryck hos mig för då fick jag chansen att hitta hit till dig.
Den sv/v varianten är helläcker, klart mycket bättre än originalbilden. Det är kul med photoshop tråkiga dagar.
Ha det bra
Camilla

Anna/Heffaklumpen sa...

Den här bilden gillar jag! Jag har nyligen upptäckt allt vad man kan göra i Photoshop och tycker att det är jätteroligt att testa olika grejer. Hm, blir nog en fotolift i skörden...!

Korngatan sa...

Du är ju riktigt vass på PS.
Ha det bra så länge.

Maria sa...

Ja, tänk vad Photoshop kan göra, sitter och och lbbar en hel del.

Jättesnyggt.

Kram Maria

Anne sa...

Tack för kommentar hos mig =)

Dina bilder blir ju urläckra när du "jobbat" med dem. Önskar jag hade kunnandet och tiden... Har ps6 men får ingen tid till att lära mig. Avis på dina bilder..;)

Anne

Maria i Sennan sa...

Vet hur det känns-gör likadant som du-e och testar olika program för att "stajla" bilder-hur roligt som helst.bra jobbat
Maria i Sennan

Lotta 8`) sa...

Läckert!! Jag gillar viss redigering för det kan lyfta fram både detaljer och skuggor i foton, och det visar verkligen din "hörulle" - riktigt bra! Dessutom extra beröm till att du har skrivit ned att den är redigerad och tips på hur du har gjort den. Ha det gott, 8`)

joggemia sa...

Snacka om att "hotta" upp en bild! Vilken skillnad. Mycket mer spännande photoshopat!

Kram!

Lenalandis sa...

Verkligen vilken skillnad!