lördag 10 mars 2012

Attack dag 1

ATTACK!!!
Då så är jag igång. Nu får vi se hur jag klarar detta. Tror nog att det ska bra!!
Dagens frukost blev mini yoggi men 1,5 msk havrekli och 1,5 msk linfrö. Vilket jag senare såg att det skulle vara 1 msk linfrö, nåja då får magen lite mer att jobba med ;). Vatten i mängder ska jag jag dricka 1,5 liter minst.
Tittade på det och fyllde min bägare då visade det sig att det var inte så mycket som jag trodde. Jag vet att jag dricker betydligt mer än det om dagarna så det var ju bra.

Jag kommer att fylla på det här inlägget senare igen när det gått lite längre av dagen/kvällen. Vill ju dokumentera hur jag känner mig och hur jag tycker det går. Hittade lite om DuKan i måbra.
Nu ska jag i alla fall se till att koka lite ägg och tror minsann jag ska ta något att äta också.

Till Lunch så blev det lax o minikeso med citron. Har ju problem med keso men detta funkade faktiskt så med andra ord det går bra än!!! Ser inte mycket ut men jag blev mätt i alla fall.


På jobbet blev det samma mat idag lax, keso och ägg. Massor med vatten. Har varit mätt o belåten hela dagen men sedan hände det som alltid händer!!!!!
När kllockan närmar sig 23 så skriker magen MAAAAAAAATTTT!!!
Jag skulle kunna äta en flodhäst känns det som, till saken hör att min son har lämnat en godispåse mitt i mitt synfält. Hmmmm
JAG ÄR STARK, JAG SKA KLARA DETTA, GÅ O LÄGG DIG MONICA. Inser att det är det bästa att göra om jag inte ska glufsa i mig hela påsen.
Så nu säger jag natti natti o wish me luck!! :)
//Monica

4 kommentarer:

Elle sa...

Lycka till! Det här klarar du :)

Anonym sa...

Lycka till! Kom ihåg att oftast när man är hungrig på kvällen är för att man egentligen är tröttså helt rätt att skippa godiset och lägga dej istället:)

Anonym sa...

Lycka till! Kom ihåg att oftast när man är hungrig på kvällen är för att man egentligen är tröttså helt rätt att skippa godiset och lägga dej istället:)

Fiffi sa...

Hejja hejja!!